Seuratoiminnan tilauskoulutukset

Oletko jäänyt paitsi jostain ESLUn Seura-Akatemia-koulutuksesta tai seminaarista?

Kaikille seuroille suunnattu avoin seurakoulutus voidaan myös järjestää toiveidenne mukaisesti räätälöitynä tilauskoulutuksena. Keskustele myös muiden seurojen kanssa yhteisestä koulutuksesta. Seurakoulutuksessa hyödynnetään Hyvä seura -verkoston tarjoamia asiantuntijoita.

Koulutuksen aiheita mm.

Seuratoiminnan kehittäminen

Seuran missio ja siitä laadittu visio sovitulle ajanjaksolle. Toimintaympäristön muutokset ja nykytilan arviointi. Miten varmistamme seuramme osaamisen ja laadun seuratoiminnan kaikilla osa-alueilla?

Viestintä urheiluseurassa

Miten saan toimittajan kiinnostumaan seuran toiminnasta? Sisäisen ja ulkoisen viestinnän periaatteet seuratoiminnassa. Mitä seuran kriisiviestintäsuunnitelma sisältää?

Tapahtumien järjestäminen

Miten järjestetään onnistunut urheilu- tai liikuntatapahtuma?

Turvallisuussuunitelman teko

Laki edellyttää tänä päivänä jokaiselta urheiluseuralta turvallisuussuunnitelmaa. Mikäli seurassasi/järjestössäsi ei vielä ole tehtynä turvallisuussuunnitelmaa, niin tilaa koulutus, jossa opastetaan sen tekemistä.

Yhdistyksen säännöt

Mihin säännöt velvoittavat? Vastaavatko säännöt tämän päivän toimintaa? Miten sääntömuutos toteutetaan? Kuka sääntöjen noudattamista valvoo. Vastuut ja velvollisuudet.

Uusi seuratoimija

Perehdytyskoulutus uusille johtokunnan ja hallituksen jäsenille sekä muille seuratoimijoille, kuten joukkueenjohtajille. Hyödyllistä tietoa myös vuosia mukana olleille. Järjestömaailma tänä päivänä – liitot, alueet, piirit, jaostot, seurat. Mihin kaikkeen seuramme oikein kuuluu?

Seuran toiminta- ja taloussuunnitelman sisällön laadinta - mitä kaikkea tulee huomioida?

Mistä lähtökohdista seuran tulevan vuoden toimintaa lähdetään suunnittelemaan ja miten toiminta kannattaa jaotella suunnitelmassa? Seuran tapahtumakalenteri ja toiminta euroina budjettiin.

Muita koulutuksen aiheita voivat olla muun muassa seuran markkinointi, seuran tiedottaminen, seuran talous, seuran säännöt, seuran johtaminen, seuran toimihenkilöiden koulutus ja seura työnantajana.

 Katso lisää.

Olemme sinua ja seuraasi varten - Tavoitteenamme on hyvin toimiva seura!

Kysy lisää!

Kari Ekman, seuratoiminnan kehittäjä, puh. 050 407 7119, kari.ekman(at)eslu.fi