Valikko 8 / 2024
Eri-ikäisiä ihmisiä iloitsemassa urheilukentällä

Etelätuulessa alkaa uusi juttusarja: Seura tutuksi

Etelätuuli-verkkolehti lanseeraa uuden juttusarjan nimeltään “Seura tutuksi”. Juttusarjassa Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, ESLUn jäsenseuroilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa ja kertoa omasta tekemisestään lukijoille.

Seura tutuksi -juttusarja antaa seuroille tilaisuuden jakaa omia arvojaan, tavoitteitaan ja toimintaansa laajemmalle yleisölle. Juttusarjan tavoitteena on tuoda esille paikallisten seurojen monipuolisuutta ja tarjontaa sekä nostaa onnistumisia niiden ansaitsemaan parrasvaloon. Lukijat pääsevät tutustumaan tämän kautta inspiroiviin tarinoihin ja saavat mahdollisuuden löytää uusia yhteisöjä.  

- Me ESLUssa haluamme tarjota jäsenillemme uudenlaisen mahdollisuuden näkyvyyden lisäämiselle ja samalla nostaa tiivistetysti esiin niitä seuroille tärkeitä asioita, jotka muuten helposti "hukkuvat" muiden viestien sekaan, toteaa ESLUn seuratoiminnan koordinaattori Henni Aro.  

Seura tutuksi -juttuja julkaistaan ESLUn Etelätuuli-verkkolehdessä, verkkosivuilla ja some-kanavissa, joten tämä on oiva tilaisuus saada seurallesi lisää näkyvyyttä. 

Haluatko tuoda seuranne toimintaa esille? Valmiit kysymykset auttavat ja helpottavat vastaamista. Lue lisätietoja ESLUn sivuilta.

Osallistu rohkeasti mukaan ja tuo seurasi tutuksi muulle liikunta- ja urheiluyhteisölle.

Teksti: Nea von Bonsdorff, ESLUn harjoittelija, liikunnanohjaaja AMK