Valikko 8 / 2024
Ihmisiä työskentelemässä pöydän äärellä, jossa paperia ja kyniä

GameOn – Markkinoinnin Mestariksi! -koulutus on syntynyt seurakentän tarpeiden pohjalta

GameOn – Markkinoinnin Mestariksi! -koulutusohjelma on suunnattu seuratoimijoille, seuroille ja lajiliittotoimijoille, jotka haluavat kehittyä myynnin ja markkinoinnin osaamisessa ja haluavat olla edelläkävijöitä seurakentässä. Lähde mukaan koulutukseen, jos haluat oppia, mitä myynti ja markkinointi parhaimmillaan on. Samalla suoritat liiketalouden ammattitutkinnon.

Seurat ovat jatkuvassa muutos- ja murrostilanteessa, ja markkinoinnin merkitys kasvaa. Uusia jäseniä olisi hyvä saada lisää ja olemassa olevista pitää kiinni, jotta toiminnan pohja turvataan.

– Ihmiset ovat nykyään tarkkoja, millaiseen toimintaan lähtevät mukaan ja vastaako toiminta heidän arvojaan. Seurojen olisi tärkeää osata kehittää ja markkinoida omaa toimintaansa niin uusille kuin vanhoille jäsenille. Kohtaako seuranne palvelut nykyisten ja potentiaalisten jäsenten tarpeita? Lisäksi seurojen tavoitteet, visiot ja arvot jäävät helposti pimentoon. Olisi hienoa, että seurat pystyisivät panostamaan ja lisäämään omaa ymmärrystään myynnin ja markkinoinnin parissa, toteaa ESLUn seuratoiminnan koordinaattori Henni Aro.

GameOn – Markkinoinnin Mestariksi! tarjoaa tilaisuuden kehittyä ja viedä omaa ja seuran myynti- ja markkinointiosaamista uudelle tasolle.

Mitä GameOn-koulutus opiskelijalle antaa?

Koulutuksen tuella osallistuja kehittää jäsenlähtöistä myyntiosaamista, oppii hyödyntämään palvelumuotoilun keinoja sekä markkinoinnin tehokeinoja ja työkaluja. Lisäksi osallistuja saa systematiikkaa myynti- ja markkinointitoiminnan jatkuvaan edistämiseen sekä tuekseen loistavan ammattilais- ja vertaisverkoston.

– GameOn-koulutus on suunnattu urheilu- ja liikuntaseurassa työsuhteessa toimiville tai yrittäjänä työskenteleville. Myös seuratyötä tuntityönä tai vapaaehtoisina tekevät voivat tulla mukaan, mikäli oma päätyönantaja tarjoaa siihen mahdollisuuden. Koulutuksesta saa työkaluja seuran jäsenhankinnan ja jäsenpidon parantamiseen, ideoita kiinnostavan sisällön tuottamiseen ja jäsenlähtöiseen toiminnan kehittämiseen. Koulutus antaa opiskelijalle konkreettisia työvälineitä, ideoita hyödyntää muun muassa tekoälyä ja markkinoinnin automaatiota tai suosittelijuutta, kertoo ohjelman vastuukouluttaja Virpi Europaeus Pro Growth Consulting Oy:stä. Hänellä itsellään on myös pitkä kokemus seuratyöstä esimerkiksi hallituksen, valmennuspäällikkyyden sekä valmentajan näkökulmista.

Oman osaamisen lisäämisen ohella opiskelija saa suoritettua liiketalouden ammattitutkinnon. Tutkinto suoritetaan työnäytöin, joten se on oiva tapa viedä uudet asiat välittömästi seuran käytäntöön. Oppisopimusmuotoisena toteutuva koulutusohjelma on osallistujille maksuton.

Koulutuspäivät tullaan järjestämään lähi- ja etäpäivinä. Kaikkiin päiviin voit kuitenkin osallistua etäyhteyksin.

GameOn – tervetuloa mukaan 12.11.2024 alkavaan koulutukseen

Koulutus on tarkoitettu kehityshalukkaille seurahenkilöille ja työntekijöille. Koulutuksen aikana tukenasi on myös työpaikkaohjaaja omasta seurastasi tai mentori (mikäli toimit yrittäjänä). Ensimmäinen koulutus käynnistyy 12.11.2024.

Haku päättyy 30.9.2024 tai jo aiemmin ryhmäkoon täytyttyä. Kiinnostuitko? Lähetä meille viestiä, niin saat lisätietoa koulutukseen hakeutumisesta. (Sivu aukeaa yhteystietolomakkeeseen.)


Pro Growth Consulting Oy toteuttaa koulutuksen yhteistyössä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUn ja Business College Helsingin ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston (Stadin AO) kanssa. Kouluttajina tulevat toimimaan seuratyön arkea erinomaisesti tuntevat myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset.